Cursusaanbod

Aanbod

Iedereen vanaf 16,5 jaar kan bij ons via de ‘gewone’ manier zijn/haar rijbewijs halen. Dat is met losse lessen, die bij ons 60 minuten duren. Hoeveel lessen je nodig hebt verschilt per persoon; meer informatie hierover kun je vinden op deze pagina.

Voor wie liever geen andere leerlingen op de achterbank heeft, bieden wij ook privé-rijlessen aan. Het verschil met de gewone lessen is dat de privé-les 90 minuten duurt en je enkel met de instructeur in de auto zit. Privé spoedcursussen zijn alleen mogelijk in overleg met de instructeur.

Naast de losse- en privé lessen bieden wij ook een startercursus autorijden en verschillende spoedcursussen aan. De startercursus is voor beginners; dit pakket bestaat uit een compleet digitaal theorie oefenpakket, een theorie-examen en de eerste vijf rijlessen. Dit pakket wordt ook vaak gebruikt als (verjaardags-) cadeau.

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook na het behalen van je rijbewijs terecht om bijvoorbeeld je rijstijl te verbeteren of om je zekerheid achter het stuur te herwinnen.